Muskariin!

 

Tietoa ryhmistä:

0-1-vuotiaiden ryhmä on "vauvaryhmä" johon tullaan vanhemman tai vanhempien kanssa.

Perheryhmä on tarkoitettu niille perheille, joista ryhmään tulee sisarukset tai lapsi on yli 1 -vuotias. Ryhmään tullaan vanhemman tai vanhempien kanssa. Myös isovanhemmat tai vaikka kummit voivat käydä muskarissa yhdessä lapsen kanssa. Jos toivomassasi muskaripaikassa ei ole vauvaryhmää, voit ilmoittautua lapsesi kanssa perheryhmään.

Masumuskari on tarkoitettu raskauden puolivälin ylittäneille odottaville äideille, sillä sikiön kuulo alkaa olla kehittynyt rv:lla 20. Tavoitteena on erityisesti vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä jo raskausaikana musiikin avulla.

Monikkoperheet ovat tervetulleita mukaan ja ohjaajat auttavat aina mahdollisuuksien mukaan!

Erityismuskari on tarkoitettu vammaisille lapsille 1+-5v. ja heidän perheelle. Laulamme, leikimme ja tutustumme musiikkisoittimiin. Avaamme ovet klo 10 ja muskarihetki alkaa 10.15 ja kestää lasten jaksamisen huomioiden n. 20-30 min. Lopuksi vapaata yhdessäoloa ja mehu/kahvi ja piparihetki (hinta 1e/ aikuinen+ lapsi).Muskariin hakeminen

Haku tapahtuu sähköisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Muskaritoiminta on hyvin suosittua ja se on tarkoitettu ensisijaisesti kirkon jäsenille.

Ilmoittautuminen alkaa 2.1.2018

Ryhmiin ilmoittautuminenhttps://www.lyyti.in/muskari20172018

Masumuskariin ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/masumuskarikevat2018

Erityinen MUSKARI ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/erityismuskarikevat2018

Jos toivomasi ryhmä on täynnä voit ilmoittautua jonotuslistalle ilmoittamalla nimesi ja yhteystiedot (sähköpostiosoite + puhelinnumero) sekä mihin ryhmään haluat jonottaa osoitteeseen johanna.hoppela@evl.fi.

Muskareiden toimintakausi tammikuussa viikolla 2, paitsi masumuskari alkaa 6.2. ja päättyy keväällä 2018 viikolla 21.

Muskarin kesto on 30 min. Muskarin hinta on 50€ + 2,50 € (koko kausi syksy+ kevät) pankkikulut (2,50 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Kevätkaudelta muskarin hinta on 25 € + 2,50 €.
Hinta on muskarissa perhekohtainen.
Hinta on ryhmäkohtainen, joten jos käytte kahdessa ryhmässä, maksu suoritetaan kummastakin erikseen.

 

Lisätietoja:

hanna.rajalin@evl.fi
040 341 7297