Tukea vanhemmuuteen

Tuntuuko siltä, että kaipaisit kuuntelijaa? Toivoisitko, jonkun auttavan lastasi koskevissa kysymyksissä?

Kerhojen lastenohjaajien kanssa voit aina keskustella lastasi koskevista asioista. Lastenohjaajat ovat lapsi- ja perhetyön ammattilaisia.  Lämpimästi tervetuloa mukaan kerhoihin.

Perhekahvilassa voit tavata muita vanhempia ja saada heiltä vertaistukea arjen kysymyksissä. Perheasian neuvottelukeskuksesta saa neuvotteluapua perheen ongelmiin.

Tukea saa myös yhteistyökumppaneidemme kautta. Esimerkiksi Mannerheimin lastensuojeluliiton Tukea vanhemmille -sivustolla löytyy tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä, vanhempainpuhelimen yhteystiedot ja paljon muuta.

Paikallisseurakunnat tukevat perheitä ja vanhempia arjessa, juhlassa, surussa ja ilossa. Tutustu paikallisseurakuntasi tarjontaan heidän nettisivuillaan.

Joskus voi kaivata hyvin pieniä konkreettisia asioita arjen kasvatuksen tueksi. Kirja saattaa auttaa vaikkapa kommunikoimaan lapsen kanssa vaikeistakin asioista. Olemme koonneet eri teemoista kirjoja tänne Kirkonrottaan vanhemmille avuksi elämän vaikeiden asioiden tullessa eteen. Kirjallisuus -luetteloon voi tutustua täällä.